Hvad vil du spille?

Uffe

Vil gerne spille

Polaris!!! IAWA, Mountain witch, Sorcerer (I wish), DRYH

Kan køre/stå for

Psi-Run
Man spiller mennesker med hukommelsestab og psykiske kræfter, defineret alene ved en række spørgsmål uden svar. Spillet går ud på at finde svar på spørgsmålene.
Lækker lile mekanik der er lært på 5 minutter.
Antal Spillere: 3-7 (inklusive mig selv, men hvis vi er 5-7 spillere skal en eller flere af spillerne også være spilleder (spillet har 1-x spillere og 1-x spilledere))
Spiltid: afhængig af antal spillere og hvor mange spørgsmål vi spiller med 3-6 timer.

Interesserede spillere: Anne

Contenders
Rendestensboksere der forsøger at kæmpe sig op, med alt hvad det inkluderer af problematiske forhold og smerte. Struktureret, spillederløst og let at lære.
Det er et af de mere gamistiske story games og man får lov at forsøge på at vinde.
Antal Spillere: 3-6
Spiltid: 4-6 timer.

Interesserede spillere: Frederik, Søren

My Life With Saddam
My Life With Master i en let overdrevet virkelighed. Master er Saddam Hussein før han blev afsat, med personligheden fra hans søn Uday (og så lidt værre endnu). Spillerne er hans håndlangere.
MLwM er et frygteligt spil om de onde ting man gør fordi man er bange for sin master og hader sig selv (i hvert fald i den her tolkning).
Antal spillere: 2-4 + mig
Spiltid: 3-5 timer

Interesserede spillere: Frederik

Universalis
Universalis er en fortællemotor, det er en række regler for hvem der må definere hvad i en historie. Man har en håndfuld mønter man kan købe ting der sker/er i historien med (og inden spilstart hvad spillet skal handle om), man får nye ved at skabe konflikt.
Meget lidt indlevelse (ingen faste silpersoner).
Universalis er forholdsvist komplekst, og det tager lidt tid at få fod på reglerne.
Antal Spillere: 3-5+ (har aldrig prøvet med mange spillere, men burde kunne lade sig gøre)
Spiltid: 4-??

Interesserede spillere: Frederik

Peter

Vil gerne spille

Polaris, TSOY (gerne i super pulp/weird stil), IAWA, Mechaton, Bliss Stage, SOTC, The Mountain Witch, Dust Devils, shock:, Covenant, The Red Box Hack, Agon

Kan køre/stå for

In a Wicked Age
Behøver det spil en nærmere introduktion? Det er Vincent Bakers nyeste spilbaby, som har været spillet i testversion i Danmark de sidste par år, men som nu er sprunget ud af skabet som helstøbt røvsparkende sword and sorcery-rollespil. Jeg er gerne GM på det – og er også med på at bruge et af de mange alternative Orakler såsom Hellboy-oraklet.
Antal spillere: 2-4
Spiltid: 4 timer

Interesserede spillere: Anne, Uffe, Søren

Tiny Triangles
Tiny Triangles er Clinton R. Nixons bud på et Mouse Guard rollespil. Mouse Guard er en populær indie-tegneserie om musesamfundenes forsvarere, Musegarden, der forsøger at holde stand mod glubske rovdyr og intern splid, holde handelsruter mellem musebyerne åbne og meget andet. Spillet er let i både mekanik og tone og er som sådan en udmærket ganerenser mellem to tungere spil. Læs reglerne hér! Og læs om tegneserien og se lækre tegninger af mus hér.

Antal spillere: 2-4
Spiltid: 2 timer inkl. character generation

Interesserede spillere: Anne, Morten, Thomas U, Søren

Mechaton
Lego-mechs i intens kamp! Det er figurspil med små Lego-robotter, der går i stykker, efterhånden som de får skade. Reglerne er simple og er skrevet af ingen ringere end Vincent Baker. Jeg har mechs nok til et tomandsspil, så hvis flere vil være med, må I selv tage Lego med.
Antal spillere: 2-4 inkl. mig.
Spiltid: tja? 2-3 timer vel.

Interesserede spillere: Thomas U, Uffe, Søren

Andre muligheder: PSI-Run, Nine Worlds, TSOY…

Morten

Vil gerne spille

DitV, Covert Generation, Polaris, Classroom Deathmatch, IaWA

Kan køre/stå for

IaWA, TSoY, DRyH, Polaris, Contenders, Lacuna, MLwM, Mortal Coil, PTA, Shab al-Hiri Roach, Conspiracy of Shadows, Legends of Alyria, Covert Generation, Cold City, Classroom Deathmatch, Dead of Night og måske Burning Empires. Hmm, skal nok lige målrette listen lidt mere.

Don't Rest your Head

"Mortens funky udgave af det der med dem der ikke kan sove" - et lille rollespil om folk, der lider af søvnmangel, og som bliver draget ind i den aldrig slumrende by.

Antal spillere: 2-4
Spiltid: 4-5 timer

Interesserede spillere: Peter, Thomas U, Anne, Brian, Uffe, Søren

Polaris

Som Anne skrev: "Episk riddertragedie i det høje Nord - ting, der skete for længe siden og nu er der ingen, som husker det."

Antal spillere: 4 (inkl. undertegnede)
Spiltid: 3-6 timer

Interesserede spillere: Peter, Frederik, Anne, Morten, Uffe, Søren

Classroom Deathmatch

Bipersonsspil en masse, der handler om japanske skoleelever fanget i en arena, hvor kun den, der er i live efter 48 timer får lov at forlade arenaen. De eneste modstandere er de andre elever. Baseret på Battle Royale.

Antal spillere: 3-4
Spiltid: 4-5 timer

Interesserede spillere: Frederik

Brian

Vil gerne spille
Jeg er med på det meste … men gerne PSI-run, Mountain Witch, Mortens funky udgave af det der med dem der ikke kan sove og så har jeg faktisk aldrig fået spillet Dogs

Kan køre/stå for
Ikke så meget, da jeg næppe får tid til at forberede det helt store, men det kunne f.eks. blive et af følgende: MLwM, Dust Devils eller With Great Power.

Thomas U

Vil gerne spille
Jeg melder mig på efterhånden.

Kan køre/stå for
Dirty Secrets

Et spil om forbrydelse og hemmeligheder skrevet af Seth Ben-Ezra. Én spiller tager rollen som efterforskeren og har til opgave at opklare en eller flere forbrydelser, de andre spillere er ansvarlige for at give efterforskeren modstand og spille de resterende roller. Ingen ved bordet ved hvad forbrydelsen består af eller hvem der er forbryderen før spillet går i gang. Spillets mekanik giver twists og overraskelser undervejs i historien.
Dirty Secrets foregår i spillernes hjemby for en uge siden, så det skulle gerne byde på nærværende og spændende fortællinger.
Læs eventuelt Per Fischers anmeldelse her:
RPGforum

Antal spillere: 2-5(Spillederløst, så det er inklusiv mig)
Spiltid: 4-6 timer

Interesserede spillere: Frederik, Peter, Anne, Thomas U, Uffe

Nine Worlds

Nine Worlds, skrevet af Matt Snyder, er et spil om Kosmisk Drama. Spillerne er Archons, dødelige med magten til at bøje skæbnen i overenstemmelse med deres vilje. Settingen har sine rødder i græsk mytologi, men hænger sig dog ikke i detaljerne. Det vi opfatter som virkelighed på jorden i det 21. århundrede er en løgn skabt af Prometheus for at beskytte jordens befolkning mod den sande virkelighed - at de andre planeter i vort solsystem er beboet af mennesker som os selv, at guder som Apollo og Ares hersker over disse verdener og at en krig raser mod de frygtelige Titaner.

Antal spillere: 2-4
Spiltid: 4-? timer

Interesserede spillere: Frederik

The Red Box Hack

Hvad der startede som et Hack af det gamle D&D har nu fået sit helt eget liv. Eric Provost arbejder stadig på at færdigudvikle dette fantasy rollespil med klassiske rødder. Spillerne er eventyrere på evig jagt efter skatte og ære. For at opnå deres mål er de nødt til at opklare mysterier, bekæmpe monstre og i det hele taget gøre alt det som et rigtigt fantasy party gør. Der er classes, levels, monstre og guld i lange baner.
Spillet byder på et fedt combat system og konflikt resolution - og så er det gratis at hente lige her: Red Box Hack

Antal spillere: 2-5
Spiltid: 3-4 timer

Interesserede spillere: Peter, Morten, Søren

Frederik

Vil gerne spille

Polaris, Montsegur 1244, Bjergheksen, Mit liv med mester samt ting, som andre synes er fedt.

Kan køre/stå for

Montsegur 1244

Et fortællespil om at brænde for sin tro. Baseret på historien om de katharer, der efter 10 måneders belejring i 1244 overgav sig til korsfarerhæren og fik valget mellem at afsværge deres tro eller dø på bålet. Læs mere på spillets hjemmeside.

Antal spillere: 3-6
Spiltid: 3-6 timer

Interesserede spillere: Thomas U, Anne, Søren

unWritten

Spiltest. Spillet bruger aktivt den klassiske 5-akts spændingskurve (exposition, komplikation, vendepunkt, desperation, resolution) til at forløse story now. En spiller er Lead Player, hvis hovedperson der er fokus på, de andre spillere byder ind med bipersoner og modstand, der tvinger Lead Player til at svare på en række spørgsmål, inden historien forløses. Ligesom f.eks. Primetime Adventures kan spillet bruges i en vilkårlig genre.

Antal spillere: 2-4
Spiltid: 2-4 timer

Interesserede spillere: Thomas U

anne

Vil gerne spille

Det meste af det hele, men især Dogs in the Vineyard, My Life with Master, Don't rest your Head, Polaris, Spirit of the Century, In a Wicked Age og Steal Away Jordan.

Kan køre/stå for

Jeg har ikke prøvet at GM'e noget af disse spil, så jeg ved hest om, hvor lang tid de tager. Tidsestimater er gætværk

Polaris

Episk riddertragedie i det høje Nord - ting, der skete for længe siden og nu er der ingen, som husker det.

Antal spillere: 4 (inklusive mig selv)

Interesserede spillere: Anne, Morten, Uffe, Frederik

Dogs in the Vineyard,

Ja, okay. Det ved I godt hvad er.

Antal spillere: 2-4
Spiltid: 3-5 timer?

Interesserede spillere: Søren

A Penny for my Thoughts

“You’re suffering from a form of global amnesia, a rare case of total memory loss. Your only hope of recovery lies with a group of people with the same condition and with Mnemosyne, an experimental drug that allows other people access to your memories. Will you be able to help each other remember?

“Will you want to?”

A Penny for my Thoughts er et sært lille hippie-spil med spøjs fortællemekanik, hvor hver spiller fortæller scener for sin spilperson, og de andre spillere så skaber hans reaktioner og handlinger i situationen. I kan læse mere på
http://mastermines.wordpress.com/projects/a-penny-for-my-thoughts/

Antal spillere: 3-5 (spillederløst, så inklusive mig)
Spiltid: Ingen anelse, men jeg vil nok sigte efter et halvkort spil

Interesserede spillere: Anne, Morten, Peter, Thomas U, Uffe

Claus

Vil gerne spille

PSI-Run, IaWA, My Life With Master, Polaris, Mountain Witch, Don't Rest Your Head, Dogs, Conspiracy of Shadows, Lacuna, Bliss Stage, Grey Ranks, Shab-al Hiri, er frisk på det hele

Kan køre/stå for

Polaris, Dread (ikke The First Book of Pandemonium, det andet Dread), Covenant, Shock, Swansong

Søren

Vil gerne spille

IaWA, My Life With Master, Polaris, Dogs, Contenders, Bliss Stage, Burning Empires, Grey Ranks, Montsegur 1244, Sorcerer - og er ellers klar på det meste ;)

Kan køre/stå for

Jeg har ikke den store erfaring i genren som GM - men vil gerne prøve kræfter med en omgang Sorcerer (jeg spiltester systemet i min online gruppe p.t. så hvis det går godt og der er interesse for det vil jeg gerne tage kampen op) ;)

Interesserede spillere: Anne

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License